Over copywriting, schrijven en deze blog

Wonderlandbyalice groeide uit mijn grote passie voor boeken en meer in het bijzonder voor kinderboeken. Schrijven, dat is wat ik doe. Dag in, dag uit.

Je kan me dan ook altijd contacteren als je zelf even de woorden niet vindt. Een catchy intro voor je website? Een boek dat smacht en wacht op een vertaling? Een straffe mailing of advertentie? Een blog of artikel dat je lezers echt verrast?

Heb je een idee maar je weet niet hoe je het op papier krijgt? Wil je graag samenwerken?  (want ja, dat is wat ik het liefste doe). Stuur me een mailtje op ineke.debels@pandora.be

Copywriter, journalist of tekstschrijver

Copywriting, dat is niet enkel een hobby, het is ook mijn beroep. Heb je hulp nodig bij het opsmukken van artikels, webteksten, blogs, columns, reportages, flapteksten, persberichten, mailings….  Ik help je snel, efficiënt en volledig op jouw maat verder.

Blogger

Zoek je een storyteller? Of iemand die jouw content en merk op een originele manier in de picture kan zetten?

Vertaler

Een aantal Engelse non-fictie boeken vonden hun weg naar de Nederlandse en Vlaamse boekenmarkt, dankzij mijn vertalingen. Graag help ik je met vertalingen, vooral van prentenboeken, kinder- of jeugdboeken.

BoekenBoeken

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: