Mam, waar blijft het kindje?

Credits foto Maaike Debels

Het is voor kleuters vaak ongeduldig uitkijken naar een nieuwe broer of zus! Met dit mooie prentenboek tel je de maanden zo weg.

Spannend he, zo’n nieuwe baby! Sam kijkt heel erg uit naar de nieuwe baby. De maanden gaan voorbij en Sam’s verlang groeit mee met mama’s buik. Gelukkig is er genoeg te doen om de komst van het babybroertje voor te bereiden. Er zijn de foto’s uit het ziekenhuis, het klaarzetten van het wiegje, speelgoed en de babykleertjes, het gerommel in mama’s buik. Tot het eindelijk zo ver is!

Een zalig prentenboek om 9 maanden te overbruggen met voorleesmomenten en samen uit te kijken naar het nieuwe speelkameraadje voor je kind. Een eigentijds, herkenbaar verhaal dat kinderen rechtstreeks aanspreekt omdat het zich in hun taal & leefwereld afspeelt. De illustraties zijn warm, huiselijk en knus. Gezellige kleuren, innige interactie tussen de hoofdpersonages en veel kleine details om steeds weer te bekijken. Een aanrader voor bijna-broers of -zusjes!

Mam, waar blijft het kindje? (Auteur: Marjet Huiberts – illustrator: Ana Sanfelippo – Gottmer – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: