Books and Gourmet Blackberry

Is het al oke om aan cadeautjes te denken? Tuurlijk wel 😉

Dit jaar wil ik met kerst onder de boom een heel lang lijstje boeken. En dat zal je niet verbazen. Maar dit jaar wil ik best ook een lekker geurend pakje van Yves Rocher openmaken. Fijne geurtjes, zoete kleurtjes en liefst uit de nieuwe limited Christmas editions.

Die vind je nu in de winkels. In drie varianten: Gourmet Blackberry, Melting Orange of Extraordinary Shea. Elke collectie bestaat uit een reeks producten, van douchegel en handzeep, over handcrème, bodyolie of lipbalsem tot een lekker geurkaarsje.

Wonderlandbyalice was meteen fan van de zoet geurende braam. De lippenstift werd meteen geclaimd en het kaarsje ging meteen aan. Zachte texturen, fijne parfums en warme sfeer. De handcrème voelt heel zacht op de huid, de douchegel is zalig en de zoete geur pept je helemaal op. Met Yves Rocher ben je helemaal klaar voor gezellige winteravonden (en waarom niet thuis op de sofa met een goed boek?).

De producten werden in Frankrijk gemaakt, zijn meer dan 90% van natuurlijke oorsprong en bestaan uit 99% biologisch afbreekbare ingrediënten. Vegan, duurzaam en lief voor de huid. Wat wil een meisje meer?

Voor het perfecte Kerstcadeau voor je mama, zus, tante, BFF of gewoon jezelf!

Meer info? Ga langs in je dichtsbijzijnde Yves Rocher winkel of shop gewoon lekker online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: