Muis in de garage

Sleutelen aan auto’s en motorfietsen? Geen klusje is te moeilijk voor Muis in de garage!

Muis en haar vrienden openen een heuse garage, want Eddie Eekhoorns auto heeft pech. Ze controleren de motor, verwisselen banden, checken koplampen en ruitenwissers. Tot alles weer tip top in orde is!

Al jarenlang is Lucy Cousins’ Muis een geliefde boekenfiguur. Ze speelt de hoofdrol in talloze prenten- en flap-, karton- en badboekjes, zelfs van tekenfilms. De favoriet van de kleinsten omwille van de bekende thema’s, eenvoud van de verhalen en de schattige hoofdpersonages in felle kleuren en dikke zwarte omlijning. Van Muis word je vrolijk!

Muis in de garage is een stevig prentenboek in klein, vierkant formaat met schuivertjes. Een kort voorleesverhaal dat zich perfect leent om de autowereld te ontdekken en aan het sleutelen te gaan. Muis en haar  dierenvrienden geven de jonge lezers een open blik op de wereld, laat hen kennismaken met uiteenlopende beroepen, en neemt hen ook mee naar unieke plekken.

Meer reviews van Muis? Het winkeltje van Muis –  Muis gaat naar een musical – Muis gaat naar de boekenwinkel – De boot van Muis – Muis gaat vliegen –  Muis’ placematkleurboek  – Het allerleukste voorleesboek van Muis – Muis gaat naar een bruiloftMuis is jarigHet winkeltje van MuisMuis gaat naar de maan

Muis in de garage (Auteur en illustrator: Lucy Cousins – Leopold – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: