Kleine Takkie & Kleine Siepie

Credits foto Maaike Debels

Echte Jip en Janneke fans hebben ook het gekke hondje Takkie en de liefste poes Siepie in hun hart gesloten. In deze eenvoudige kartonboekjes vind je hele korte verhaaltjes om de allerkleinsten mee te entertainen.

Siepie speelt de ganse dag met Jip en Janneke mee. Ze houdt van wol en haar verjaardag vieren. Ze krijgt zelfs kleintjes. En af en toe heeft ze het aan de stok met Takkie. Die lust boterhammen met hagelslag en is dol op zwemmen. Samen met het populairste duo uit Nederland dollen ze over de pagina’s en beleven ze de kleinste en grootste avonturen. Ook al ben je nog net te klein voor die zalige voorleesmomenten voor het slapengaan uit het dikke voorleesboek, met deze schattige kartonboekjes lees je gewoon zelf mee met je grotere broer of zus.

Bekende dierenpersonages uit de klassiekers van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp komen opnieuw tot leven, maar dan voor peuters en kleuters. Ze groeien met hen mee in korte, hapklare verhaaltjes die net lang genoeg zijn om hun aandacht vast te houden.

Het is smullen van de eenvoud van de vrolijke, olijke illustratiestijl van Fiep Westendorp. Fijne pentekeningen vol detail en humor, gaan hand in hand met de korte verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt.

Kleine Takkie / Kleine Siepie (Auteur: Annie M.G. Schmidt – Illustrator: Fiep Westendorp – Querido – 2021))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: