Nijntje voelboek woordjes leren

Het bekendste konijntje van Nederland, Nijntje, leert je baby de juiste woordjes bij de plaatjes in dit groot voelboek.

Dit stevige, interactieve kartonboek stimuleert het taalgevoel bij de allerkleinsten. Samen met je baby of peuter kan je aanwijzen, zoeken en eerste woordjes, kleuren en geluiden leren. Elke spread gaat over een andere thema uit de dichte leefwereld van je kind: Nijntje’s slaapkamer en kledij, eten en drinken, familie, voertuigen, dieren, aan zee, speelgoed. Je kan de zoekspelletjes afwisselen met een voelspelletje in het boek. Op elke spread heeft één voorwerp een zacht, schubbig of ruw voelelementje en zelfs een spiegeltje. Hou je kleintje speels aan het leren.

De eenvoudige illustraties van Dick Bruna lenen zich perfect voor dit soort peuterboeken. Duidelijke lijnen, herkenbare vormen en heldere basiskleuren. Peuters leren er zo veel uit. Fijne motoriek, nieuwe woordenschat, logica, kleuren: stap voor stap verkennen ze de wereld rondom hen.

Dit mooie kartonboek is trouwens ook een perfect cadeau. Je wordt er instant vrolijk van!

Nijntje voelboek. Woordjes leren (Illustrator: Dick Bruna – Mercis Publishing – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: