Waar ter wereld

Credits foto Maaike Debels

Reis in een machtig zoekboek de planeet rond. Van hoog in de ruimte tot diep op de bodem van de zee.

Wat een cool concept voor een zoekboek! Je hebt ze in alle formaten en over allerlei onderwerpen, maar eentje die de aarde van hoog naar laag aan een zoektocht onderwerpt, is gloednieuw. Je begint tussen de astronauten, sterren, planeten en satellieten. Reist af naar het luchtruim vol vliegtuigen, skydivers en parachutes. Bezoekt berggeiten, skiërs en elanden in de bergen. Ontdekt papegaaien, slangen en luiaards in de boomtoppen. Passeert langs torenhoge steden, overvolle straten en drukke waterwegen. Je duikt onder de grond en diep in de zee. Elke zoekplaat geeft je maar liefst 10 zoekopdrachten en enkele boeiende weetjes mee (150 in totaal!). Met deze gigantische uitdaging ben je wel even zoet…

Dit educatieve zoekboek over de planeet is een feest van kleur. De platen bruisen van leven en actie. De stad en de natuur zijn een boeiend decor, de mensen en dieren erin zijn druk en bedrijvig. Je vindt telkens weer nieuwe personages of voorwerpen om te spotten. De illustraties van dit non-nonsens boek zijn heel happy, stripachtig en een feest van felle kleuren.

Waar ter wereld (Auteur en illustrator: Paula Bossio – Standaard Uitgeverij – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: