Grappige griezels

Credits foto Maaike Debels

Halloween! Sidder en beef in deze hilarische spin-off van “Leven van een loser”. Duik in de gruwelwereld van Theo Thorbecke – jaja, de beste vriend van Bram – loser – Botermans.

Deel drie alweer in deze reeks voor 8 jaar en hoger van Jef Kinney, over het leven van een allerbeste vriend (tja, het leven in de schaduw van een held ;-)). En deze neemt je mee naar een plek vol mummies, zombies, vampieren, aliens en andere grappige griezels. Theo vertelt een aantal losstaande verhalen, sommige creepy en duister, maar allemaal op een mega-hilarische manier. Wat doe je als je ontdekt dat je op een dag niet verandert in een man, maar in een weerwolf? Of als je beste vriend een geest is? En hoorde je dat verhaal van die scanner waar mensen er als skelet weer uitkwamen?

Een verzameling van maar liefst 13 korte horrorverhalen, die griezelig herkenbaar zijn. Ze lezen vlot weg en spelen zich af in de directe leefwereld van tieners. Alles lijkt heel gewoontjes, maar dan wordt het net dat tikketje spookier. Dit boek blijft in de graphic novel traditie van Jeff Kinney, geschreven op maat van de doelgroep, hapklaar, hilarisch en met machtige coole illustraties tussen de tekst in.

Grappige Griezels (Auteur: Jeff Kinney – De Fontein – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: