Heksenwens

Dit heksje met een neus voor zaken tovert zich meteen je hart binnen. Dit zalige leesboek voor 9+ lijkt nog magischer dan het vorige.

Elsie Pekels (die we kennen uit Heksenweek) is na een week passen op de toren in Krommevingerwoud terug. Gewapend met een zak goud, schoenen met blauwe linten en de gave om 3 betoveringen uit te voeren. En toch lijkt het gewone leven saai. Tot Magenta Spits terug voor haar neus staat. Ze heeft Elsie nodig om haar postorderbedrijfje te helpen redden. De Toverraad dreigt haar vergunning in te trekken. Elsie en haar hond Lastpak trekken terug naar het Krommevingerwoud waar ze een boel oude bekenden tegenkomt. het begin van een nieuw avontuur waar Elsie per ongeluk een geest uit een spiegel laat ontsnappen en in het meest bizarre warenhuis (Betoveringsbazaar) ooit terecht komt.

Wervelend, sprankelend, verfrissend. Dit vlot lezende heksenverhaal brengt je in een unieke wereld. Geen wilde avonturen, gevaarlijke vijanden of dreigende gevaren, gewoon een gezellig feelgood verhaal vol ondernemingszin en vriendschap. Positieve vibes en leuke personages, wat humor en een paar uur leesplezier! Met fijne, gedetailleerde illustraties die je door het verhaal begeleiden.

Halloween hoeft niet altijd griezelen te zijn;-) Het is alvast uitkijken naar de twee volgende delen in deze reeks.

Heksenwens (Auteur: Kaye Umansky – Illustrator: Ashley King – Lemniscaat – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: