Adams anatomie

Ontdek de meest hilarische, coole en uitgebreide gids over het menselijk lichaam. Je vindt er een antwoord op al je vragen. Van snot tot slokdarm, van aorta tot acne, van hoofdluis tot hersenstam.

Dokter Adam Kay bespreekt je lijf (en dat van je leraar of je ouders) op de meest grappige manier ooit. Wat zit er allemaal verborgen binnenin? Wat kan dat vreemde ding allemaal? Op een bijzonder boeiende reis van orgaan tot orgaan kom je alle bizarre geheimen van je lichaam te weten. Waarom heb jij blauwe ogen en je vriend bruine? Heeft een eeneiige tweeling dezelfde vingerafdruk? Hoeveel tijd van je leven spendeer je op toilet? Zitten er vitamines in snot? Is glimlachen besmettelijk?

Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt het antwoord in deze komische, medische gids. Dit boek leest enorm vlot weg (en je leert er vanalles bij tegelijkertijd!). Leerzaam en fun, voor klein en groot. Elk deeltje van je lichaam komt aan bod in de 14 hoofdstukken. Achterin staan ook een handig register en een moeilijke woordenlijst. Tussen de uitleg (op maat van kids), vind je ook verschillende kwisvragen, machtige illustraties en boeiende weetjes. Geen mopje te vies, geen uitleg te complex voor Dokter Kay!

Adams anatomie (Auteur: Adam Kay – Illustrator: Henry Paker – Harper Collins – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: