Stip, het pony handboek

Credits foto Maaike Debels

Hou je van de verhalen van Stip, de leukste en meest ondeugende pony in boekenland? Dan is dit handige weetjesboek voor jonge pony- en paardenfans vast iets voor jou!

Hoe borstel je een pony het beste? Leer de manen en staart van je paard invlechten of hoeven verzorgen. Hoe zit je goed in het zadel? Stel je teugels af, wees de baas over je pony. Kan je een stal uitmesten of paardentaal spreken? Wat zijn de eerste stappen bij het leren paardrijden? Je leert alles over het omgaan met, verzorgen en berijden van je lievelingsdier. Maar ook leuke DIP-opdrachten en spelletjes ontbreken hier niet. Bak een ponytaart en speel spelletjes met je pony. Plezier verzekerd voor paardenliefhebbers.

Dit vrolijk ponyhandboek met duidelijke stap-voor-stap foto’s maakt je weer wat wijzer in je allerliefste hobby. Een leuke mix van weetjes en doe-opdrachten, in een overzichtelijke lay-out én met foto’s van de echte Stip, een Shetlandpony vol stippen die houdt van avonturen, in de modder rollen en lekkers. Snel het zadel in, je wordt al snel een volleerd ruiter!

Stip. Ponyhandboek (Tekst: Sam Verhoeven – Illustraties: Nick Driessen – Witte Leeuw – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: