Het grote boek over dieren

Credits foto Maaike Debels

Dit dierenboek is TE groot om in je koffer te stoppen. Maar de absolute must-have voor kleine dierenliefhebbers deze zomer. Je vindt er een antwoord op al je vragen uit het dierenrijk.

Van dit boek word je niet enkel een pak slimmer, je kijkt er ook je ogen in uit. Je komt er vanalles te weten over zoogdieren, insecten, vogels, vissen, slangen, spinnen, wormen… Heeft elk dier een skelet? Veel dieren leggen eieren, maar hoe planten anderen zich voort? Hoe zien, horen of voelen dieren? Hoe eet een kameleon? Ademt een olifant door zijn slurf? Waarom vliegt een kolibri niet vooruit? Deze coole weetjes werden door de auteur en een dierenarts verzameld en bijeengebracht in dit giga kijkboek.

Maar liefst 50 bewegende elementen, flapjes en pop-ups zorgen voor een mega-indrukwekkende visuele ervaring. Realistische illustraties vol detail en interactieve elementen zorgen voor een unieke totaalervaring. Je opent verschillende eieren, observeert met de ogen van een kat en een bij, springt als een poema, kijkt in de muil van een wolf of snuffelt als een springspitsmuis. Een encyclopedie op maat van de kleinsten!

Het grote boek over dieren (Auteur: Anne-Sophie Baumann – Ilustrator: Eléonore Della Malva – Davidsfonds/Infodok – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: