De club van ons

Je kind en jezelf, dat is het coolste clubje ooit. Moeder en zoon, vader en dochter of andersom. In dit clubje kennen de leden elkaar door en door… En dat wordt enkel meer zo dankzij dit sfeervolle invulboek.

In dit prachtige koesterboek kan je mooie gemeenschappelijke momenten, geheimen, vragen en antwoorden noteren en bewaren, voor later. En dat je je kind ineens ook laat weten waarom hij of zij zo belangrijk voor je is, dat is een leuk extraatje. De perfecte plek voor al jullie geheimpjes, inside jokes, lijstjes en alles wat jullie clubje zo uniek maakt. Herinneringen, wensen, complimentjes, alles krijgt zijn plek in dit enorm verbindend boek. ❤️

Quotes wisselen pagina’s af waar jij en je kind elk om beurt jullie pen bovenhalen en aan het schrijven gaan. De verschillende kleuren van de tabbladen geven aan wie aan de beurt is. Wat vind je het leukst aan de ander? Beschrijf jezelf in 10 woorden. Welke karaktereigenschappen delen jullie? Waar ben je dankbaar voor? Wat wil je later worden? Hebben jullie een bucketlist of een magische droomwens? Hoe voel je je vandaag? Wat zijn de beste herinneringen per seizoen? Wat zijn je lievelingsbezigheden, je helden, hobby’s… Vul aan met de leukste foto’s, brieven en tekeningen van jullie samen.

Met de vrolijke, uitnodigende illustraties in verschillende texturen, speelse patronen en sfeervolle kleurpaletten wordt dit een pracht van een persoonlijk, uniek verhaal.

De club van ons (Auteur: Chariva – Kluitman – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: