Kiekeboe

Credits foto Maaike Debels

Piep, waar zit hondje? Speel verstoppertje met je baby of peuter in dit schattige schuifjesboek.

Hondje is zoek. Hij houdt erg veel van verstoppertje spelen, maar geeft zijn dierenvriendjes serieus wat werk. Ze zoeken overal, in de woonkamer, de slaapkamer, ja zelfs in de tuin. Maar Hondje heeft dan ook een heel erg goed verstopplekje. Vind jij hem?

Een stevig kartonboek vol sterke schuifjes dat perfect in kinderhandjes past. Tijdens het lezen van 1 pagina kan je een tweetal schuivertjes openmaken, waardoor je de pagina’s hoger en langer maakt. De schuifjes brengen nieuwe personages, verrassende perspectieven en leuke details tevoorschijn. Je kijkt je ogen uit. Een reeks verschillende dieren passeren de revue. Stuk voor stuk kleurrijk, barstensvol vrolijkheid en beweging. Ideaal om woordjes aan te leren en fijne motoriek te stimuleren. Wedden dat je kleintje houdt van het verrassingseffect van de flapjes?

De babylijn BORA van uitgeverij Ploegsma wordt een mooie collectie voor de allerkleinsten. De frisse, schattige en speelse illustratiestijl van Deborah van de Leijgraaf en een milieuvriendelijke selectie in materialen maken dit een topreeksje met knisper-, bijt-, knuffel- en kartonboekjes. De illustraties zijn vrolijk, eigenzinnig en kleurrijk. Het kleurenpallet is heel doordacht en harmonieus – van oker, mint, cyaan en terracotta. Je zou deze dierenvriendjes zo willen knuffelen! 

Een BORA kleurplaat download je hier.

Kiekeboe (Auteur – illustrator: Deborah van de Leijgraaf – Ploegsma – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: