De schattige pony

Hop, het zadel in. Elke kleine ruiter of amazone vanaf 7 jaar zal dol zijn op het nieuwste boek in de “Manege de Zonnehoeve” serie.

Bella woont in een weiland naast de Zonnehoeve. Ze is de schattigste pony die je ooit zag en heel klein. Elke kans die ze krijgt, ontsnapt ze. Op de Zonnehoeve is het veel gezelliger, en er zijn altijd kinderen in de buurt! Maar Bella’s baasje Manon heeft andere plannen met haar. Ze moet en zal een showpony worden en prijzen winnen… Maar dat is dik tegen de zin van Bella… en als ze Malti ontmoet, wil ze niets liever dan enkel met haar oefenen tot ze een echt therapiepaard te worden en kinderen gelukkig te maken in ziekenhuizen…

Lekker leesweg verhalen in korte hoofdstukken, vol humor, spanning en paarden! Dat is waarom er al meer dan 140.000 exemplaren in deze reeks werden verkocht. Je leeft keihard mee in deze meeslepende verhalen, de spanningsopbouw is perfect. Paardenliefhebbers kunnen er naar hartelust hun hart in ophalen. Leuke feelgood, met veel aandacht voor alles wat met paard- en ponyrijden te maken heeft. Paarden zijn echte, trouwe vrienden., dat leer je hier snel Je waant je zo op de manège! Met levensechte illustraties van Ina Hallemans, die trouwens een krak is in het natuurgetrouw afbeelden van dieren, waardoor de verhalen nog meer tot leven komen.

De schattige pony (Auteur: Gertrud Jetten – Illustrator: Ina Hallemans – Kluitman – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: