Alles over paarden

Het mooiste cadeau voor elke paardenfan is ongetwijfeld dit grote, knap geÏllustreerde weetjesboek Alles over paarden. Je leert er vanalles bij over paardrijden en verzorgen van je beste dierenvriend.

Een groot formaat, boordevol realistische, dromerige illustraties en interessante paardenweetjes; dit informatieve boek is een must voor grote en kleine paardenvrienden. Kan jij de lichaamsdelen van een paard benoemen? Wat heeft een paard nodig om zich goed te voelen? Hoe verschillen verschillende rassen van elkaar? Wat is de geschiedenis van het paard, Begrijp jij paardentaal? Hoe leven mustangs in het wild? Hoe worden paarden gefokt? Wat lusten paarden? Wat hoort bij je uitrusting? Waarop let je best bij je eerste buitenrit?

Met enorm veel detail en ondersteunende illustraties ontdek je alles over kleuren en rassen, verzorging en voeding, uitrusting en paardensport. Je haalt je hart op in dit boek als kleine ruiter! In een verklarende woordenlijst kan je moeilijke of nieuwe termen opzoeken. En tussen het lezen van de boeiende weetjes door, kan je genieten van de levensechte, realistische detailtekeningen. Hop, hop, snel in galop naar de boekenwinkel!

Alles over paarden (Auteur: Karolin Leszinski – Illustrator: Thea Ross- Kluitman – 2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: