Muis gaat naar de maan

Credits foto Maaike Debels

Zweven tussen de sterren en landen op de maan Dit coole kartonboekje mikt sky high. Trek je mee de ruimte in met Muis?

Muis en haar vrienden gaan op ruimtemissie. Ze vliegen met een raket naar de maan, trekken op onderzoek met een maanwagentje en maken een geslaagde landing terug in zee.

Lucy Cousins’ Muis is met stip een van de populairste boekenfiguren. De ster van prenten- en flap-, karton- en badboekjes, zelfs van tekenfilms. Bij heel jonge kinderen scoort Muis heel goed omwille van de herkenbaarheid van de onderwerpen, de felle, zwart omrande illustraties en de vrolijke vibes en de eenvoud van de verhalen.

Muis gaat naar de maan is een stevig prentenboek in klein, vierkant formaat met interactieve draaischijven en flapjes. Een kort voorleesverhaal dat zich perfect leent om de wereld te ontdekken en op uitstap te gaan. Muis en haar  dierenvrienden geven de jonge lezers een open blik op de wereld, leert hen heel alledaagse zaken, maar neemt hen ook mee naar unieke plekken en evenementen zoals hier, zelfs tot op de maan.

Meer reviews van Muis? Het winkeltje van Muis –  Muis gaat naar een musical – Muis gaat naar de boekenwinkel – De boot van Muis – Muis gaat vliegen –  Muis’ placematkleurboek  – Het allerleukste voorleesboek van Muis – Muis gaat naar een bruiloftMuis is jarigHet winkeltje van Muis

Muis gaat naar de maan (Auteur en illustrator: Lucy Cousins – Leopold – 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: