Hotel Flamingo. Carnaval

Credits foto Maaike Debels

Het is carnaval op de Beestenboulevard. Reserveer snel je plekje in Hotel Flamingo, want er komt een wel heel bekende popgroep logeren. Feest, muziek en animo verzekerd. Maar of je ook een goede nachtrust zal hebben als de Nachtdieren repeteren, ontdek je in dit wervelende, derde deel van Hotel Flamingo.

We zijn Hotel Flamingo-fans van het eerste uur, euh, boek. In het derde deel in deze lekker-lees-weg-reeks voor 7 à 8-jarigen ontvangt Julia in haar hotel een bekende popgroep en hun veeleisende manager. Maar hun nachtelijke repetities zijn geen match met de andere hotelgasten op zoek naar rust en een fijne vakantie. En als een storm dan ook nog de lang verwachte carnavalstoet in hun water doet vallen, zit Julia even met de handen in het haar. Hoe kan ze haar gasten toch nog een swingende show bezorgen? 

Korte hoofdstukken nemen je mee op een muzikaal, grappig avontuur (en je bent gewaarschuwd, dit verhaal heeft ook een bizar reukje). Je leest vlot van pagina tot pagina en geniet intussen van de vele, speelse, vrolijke illustraties in een steunkleur binnenin.  Van een vrolijke oranje cover vol veren tot de uitnodiging voor het volgende boek (“Knetterende kookwedstrijd”), je geniet van de spanning, lacht luidop,  grijnst met de komische personages en leest dit boek in één ruk uit!

Hotel Flamingo. Carnaval (Auteur: Alex Milway – Lemniscaat – 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: