Printed, framed, loved

Net zoals we bij Wonderlandbyalice onze favoriete boeken hebben, zijn er ook een aantal van onze blogfoto’s die we koesteren. Pareltjes van kleur, compositie en emotie. En die willen we graag bijhouden, en niet enkel digitaal of op onze social media feeds.

Dus toen studentendrukwerk.nl ons contacteerde voor een collab, waren we in de wolken. Nee, je hoeft geen student te zijn om op deze coole webshop je gading te vinden. Naast het printen van scripties, boeken, verslagen en readers, kan je er een brede waaier aan te personaliseren producten vinden. Van visitekaartjes, posters, bierviltjes, tegeltjes, t-shirts, mokken tot knappe wanddecoraties. Je lievelingsfoto op canvas, hout, forex, dibond, plexi of aluminium: in slechts een paar stappen op deze online copyshop. Vanop je laptop of smartphone tot aan je muur.

Kiezen is altijd een beetje verliezen, maar wij gingen voor een grote foto op aluminium. De ietwat ruwe print, geeft een knappe textuur en een bijzondere glans aan de kleuren. Dit perfecte cadeau brengt een eigentijdse toets door de industriële look & feel in elk interieur.

De online bestelling verliep heel makkelijk. Je kiest je product, gaat aan het ontwerpen (en dat is easy!). Om je product samen te stellen, laad je de gekozen foto op in een online editor (gewoon vanop je pc of smartphone of zelfs vanop je Instagram). Je kiest het gewenste formaat, ophangsysteem en baklijst. Na een controle en betaling, ben je klaar. Je kan als je dat wenst ook een account aanmaken, dan werk je aan je projecten op jouw eigen tempo verder. Je ontvangt een bevestigingsmailtje na het plaatsen van je bestelling. En na enkele dagen komt een supergoed ingepakt pakket bij je thuis aan – je kan uiteraard je pakket volgen via Track & Trace. Na die vlotte levering en communicatie, waren we uiteraard ook echt benieuwd naar het eindresultaat.

Waw. Instant verliefd op de wanddecoratie. Prachtig van kleur, scherp en vol detail. De print had een stoere, glanzende vibe, waar we meteen fan van waren en die ook wonderwel bij de gekozen foto pastte.

Wil je zelf ook aan de slag met je coolste fotocreaties? Neem zeker een kijkje bij Studentendrukwerk.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: