Max Halters

Credits foto Maaike Debels

Pas op, de stunts in dit boek zijn niet geschikt voor kinderen met groene sokken. En ook niet voor kinderen die bang zijn voor spuug en vieze woorden. Max Halters is jouw gids in dit coole boek voor jonge stuntmannen en stuntvrouwen.

Max Halters maakt nogal een spectaculaire entree. Sinds zijn vierde wil hij maar één ding: stuntjongen en later stuntman zijn. Hij is dus de perfecte gids om je nuttige tips te geven.  Durfals (of zijn het angsthazen?) die problemen met zwembroeken, huisdieren of zombies durven aan te pakken zijn zijn ideale lezerspubliek. Een 12-tal stunts worden uitvoerig uitgelegd. Van als je liever stunt vanuit je bed tot als je een beetje pech hebt. En daarnaast krijg je een inkijk in de hoogtepunten van Max’ leven, handige excuses in geval van nood en een heuse test die je zegt in welke film jij zou kunnen stunten.

De vierde, avontuurlijke samenwerking van Stefan Boonen en Melvin is er een voor durvers vanaf 8 jaar. Het kleine boekje met bijhorende Max Halters die je zelf ineen kan knippen en plakken, is een gekke mix van strip, graphic novel en weetjesboek. De wervelende, oranje-zwarte illustraties van Melvin zijn een vindingrijke plus bij de knotsgekke tekst van Stefaan Boonen. De creatieve combo is hun handelsmerk geworden, ze verrast lezers telkens weer. Energiek, grappig en ongezien. Een weetjesboek dat de grenzen van fictie durft te overschrijven, of is het andersom. Een aanrader. Punt!

Meer van dit duo? Kamp Bravo – Mammoet

Max Halters (Auteur: Stefan Boonen, illustrator: Melvin, De Eenhoorn, 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: