Ik zoen je

Credits foto Maaike Debels

Een boek om te zoenen, van top tot teen! De nieuwe Guido van Genechten is een schattige verzameling babydiertjes, die een voor een met kusjes bedolven worden!

Hoe lief kan een kartonboek zijn? De dierenkids van Guido van Genechten zorgen al jaren voor die glimlach op de gezichten van vele peuters, kleuters, en hun ouders. Ze zijn über-schattig, kijken je met grote ogen aan en dragen pamperbroekjes met kleine motiefjes. Net als baby’s zijn ze weinig actief, ze kijken rond, kirren, gaan in bad en zijn vergezeld van babyspullen als blokjes, tuutjes, knuffellapjes.

Veel verhaal is er niet, het is eigenlijk een boek dat je aanzet tot die heerlijke knuffelmomentjes met je kleintje. Tijdens het lezen geef je meteen ook het kusje dat op de snoezige dubbele pagina’s beschreven staat: een zoen op het puntje van je neus, je beide oortjes, het plekje in je nek…. De illustraties zijn bijzonder kleurig, vrolijk en uitnodigend. Spontaan en straf in hun eenvoud. Dit is het ideale cadeau voor een kraambezoek, een eerste verjaardag, of gewoon voor je lief (omdat je van zoenen houdt).

Ik zoen je (Auteur en illustrator: Guido van Genechten – Clavis – 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: