Het vegetarische kinderkookboek

Credits foto Maaike Debels

Gezond is ook lekker. En dat bewijst dit vegetarische kookboek voor kids. Fruitige drankjes, kleurige borden, zoete en zoute snacks, allemaal stap voor stap uitgelegd.

Haal die keukenschorten boven en breng de keukenprinsen en -prinsessen in je kids naar boven. Een totaal van meer dan 50 recepten, en allemaal met groenten en/of fruit. Van zoete pannenkoekjes, dipsausjes en bananenchips tot spring rolls, kaasmuffins en vegasushi. Voor ontbijt, tussendoortje, lunch, drankjes en dessert, je vindt er zeker iets wat jullie lusten. De recepten komen van alle hoeken van de wereld en zijn eenvoudig te bereiden. Wistjedatjes en duidelijke instructies maken van dit boek een topper.

Je start met enkele pagina’s vol praktische, algemene tips over hygiëne en veiligheid, materialen, en voedingsstoffen. Achterin staat nog een pak info over de voedingswaarde van elk recept, een woordenlijst en een register. Duidelijker en overzichtelijker dan dit, kan niet.

Met dit boek laat je je kids van groeten houden (zonder dat ze er al teveel bij stilstaan), en help je saaie vakantiedagen meteen van de baan.

Het vegetarische kinderkookboek (Kluitman – 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: