Kleine Vos en het mooiste wat er is

Kleine Vos lijkt een beetje op elk van ons vandaag. Een beetje ongerust en eenzaam. Maar als je goed uit je doppen kijkt, kom je misschien ook wel het mooiste wat er is tegen…

In het bos komt Kleine Vos allerlei dieren tegen die dingen doen die zij niet kan. Eenden kunnen lekker drijven, de olifant is stoer en sterk en mussen vliegen naar waar ze naartoe willen. Maar wat kan een vosje nu? Kleine Vos wordt er niet vrolijk van, maar dan ziet ze plots iets wat ze nog nooit gezien heeft: het mooiste wat er is…

Een pracht van verhaal over het dierbaarste wat er is: de liefde vinden in een uniek decor van natuur- en dierentaferelen. Waw! En dat is helemaal de verdienste van Thysa Zevenbergen, die alweer een prachtig avontuur van Kleine Vos uit papier snijdt. Na Kleine Vos op zoek naar overal en nergens, is er een nieuw filosofisch en poëtisch verhaal op rijm van Ru de Groen bij. De snijwerkjes zijn verbazingwekkend gedetailleerd, met knappe vormen, details en patronen. Een heel eigen sfeer in een knap uitgekiend en warm kleurenpalet.

Kleine Vos en het mooiste wat er is (Auteur: Ru de Groen – Illustrator: Thysa Zevenbergen – Samsara -2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: