De Paashaas op cadeautjestocht

Credits foto Maaike Debels

Ook zo’n zin in zoet? Dan ben je vast blij te horen dat de paashaas is langs geweest. Een klein probleempje: je moet zelf eerst nog even op zoek naar dat lekkers in dit kunstige kijk- en zoekboek!

In dit grote, smakelijke zoekboek kan je naar hartelust op zoek naar chocolade eieren, taartjes, en andere smakelijke verrassingen die de paashaas achterliet bij een aantal dierenfamilies (aapjes, pinguïns, kikkers, beren, octopussen). In 2 spreads per familie kan je telkens het huis voor én na de zoete inval vergelijken. Heb je scherpe ogen en zin voor detail?

Een kaderverhaal toont je hoe alles in elkaar zit en in een aantal handige opdrachten krijg je wat richtlijnen over de voorwerpen die je kan zoeken. s’ Nachts kan je de huizen voor een eerste keer ontdekken en ’s ochtends trek je met de dierenkleintjes op zoek naar zoet. En de opdrachten zijn niet allemaal even makkelijk: een toffe uitdaging! Illustraties zijn wat commerciëler en doet wat grafisch aan. Dat geeft wat minder emotie in de personages. Gelukkig zijn er voldoende, felgekleurde details en perspectief waardoor het zoeken een feest wordt.

De Paashaas op cadeautjestocht (Auteur en illustrator: Mieke Goethals – Clavis – 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: