Kleine Muis

Credits foto Maaike Debels

Je kleintje groeit als een kool. En hoe kan je dit beter bijhouden, dan met een supersweetie als deze groeimeter? Als toemaatje kan je samen met verhaal van Kleine Muis lezen 😉

Kleine Muis is dol op haar mooie vlieger, maar als die even later in een boom belandt, is ze heel erg triest. Al haar vrienden staan klaar, om haar te helpen. Want samen zijn ze vast groot genoeg om in de boom te kunnen!

Een stevig leporelloboek dat perfect in kinderhandjes past. Samen kan je het verhaaltje lezen en als je het boek uitklapt, krijg je een heuse groeimeter van 1,60 meter. Een die mooi past aan de muur van de kinderkamer. Dan kan je samen vaak eens kijken en meten, of jouw kleintje ook aan de vlieger hoog in de boom kan….

Dit wordt ongetwijfeld een kadotopper uit de nieuwe babylijn BORA van uitgeverij Ploegsma. De frisse, illustratieve en speelse illustratiestijl van Deborah van de Leijgraaf en een milieuvriendelijke selectie in materialen maken dit een topreeksje met knisper-, bijt-, knuffel- en kartonboekjes. De illustraties zijn vrolijk, eigenzinnig en kleurrijk. Het kleurenpallet is heel doordacht en harmonieus – van oker, mint, cyaan en terracotta. Je zou deze dierenvriendjes zo willen knuffelen! 

Een BORA kleurplaat download je hier.

Kleine Muis (Auteur – illustrator: Deborah van de Leijgraaf – Ploegsma – 2020)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: