Het verhaal van Kevin

Credits foto Maaike Debels

Je sluit Kevin meteen in je hart. Want deze pony is er een zoals geen andere! Van een boek als dit word je instant happy, en je wil het meteen uitlezen, wedden?

Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met wie hij is. Hij eet graag gras, appels en – vooral – koekjes. Véél koekjes. Wanneer hij tijdens een hevige storm wordt weggeblazen en in de flat van Max terechtkomt, ontstaat er al snel een bijzondere vriendschap. Als die storm de stad volledig laat overstromen, zijn Max en Kevin redders in nood. Zeker als venijnige zee-apen de inwoners van de stad extra gaan teisteren…

Je wordt meteen in dit boek meegezogen. Een grappige en uiterst uitgebreide introductie over Kevin en Max (en hun bijzonderheden) en hoe ze vrienden werden, zorgt ervoor dat de lezer ook onderdeel van hun avonturen wordt. Spanning, humor, emotie, korte hoofdstukken en een hoog leestempo: dit boek leest als een toffe en bijzonder blauwe (teken)film. De  komische en cartoonlike illustraties van Sarah McIntyre versterken dit gevoel echt. De samenwerking met auteur Philip Reeve was echt heel intens en dat merk je aan dit cool vormgegeven boek .

Wat een fun boek over een unieke vriendschap, ondeugende zee-aapjes en een oversized pony zoals je er nog nooit een zag! Wedden dat je ervan smult (net als van de koekjes in dit boek trouwens).

Wil je zelf je eigen exemplaar van Kevin tekenen? Dan doe je dit zo…

Het verhaal van Kevin (Auteur: Philip Reeve – Illustrator: Sarah McIntyre – Ballon – 2019)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: