Billies Stickerboek

 

Billie is een cool kleutertje dat houdt van de wereld rondom. Vol energie begint hij aan zijn dag. Ontbijt maken voor papa en mama, Flof zijn konijn wat lekkers toestoppen naar school skaten. Muziek maken, dansen als Elvis, verstoppertje spelen, vliegend kiwisap toveren, alles doet hij met veel enthousiasme en creativiteit. Wil jij hem helpen?

Je kan hem een handje toesteken met meer dan 150 statische, herbruikbare stickers. Je kan de stickers gebruiken om de doe-opdrachten in dit boek uit te voeren, maar je kan er net zo goed mee spelen in bad of in de auto. En dat is fijn om die fijne motoriek van kids wat extra stimulans te geven 😉

Het boek is stevig, uit wat steviger karton. De illustraties van Emma Thyssen zijn verrassend fris en eigentijds. In bonte, heldere kleuren zet ze met enkele duidelijke lijnen personages en voorwerpen neer, met humor, aafantasie.  De illustraties van Emma Thyssen zijn net stripfiguurtjes voor jonge kids. De voorwerpen kregen elk een gezicht en worden zo als het ware zelf personages in het boek. Wat een cool, interactief speelboek is dit geworden!

Meer lezen? Billie zoekt zijn lievelingsdingen

 

Billies Stickerboek (Auteur en illustrator: Emma Thyssen – Oogappel – 2019)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: