Astrid IJskoud. Hoe je spoken verdrijft

IMG_9973
credits foto Maaike Debels

Astrid IJskoud zal vast en zeker je hart doen smelten. Maak kennis met een van de coolste striphelden voor kids.

Astrid IJskoud is eigenlijk een verwend nest. Haar ouders zijn schatrijk, ze woont in een paleis in New York. Maar… ze verveelt zich steendood en ze heeft geen vrienden. Ze wil absoluut op kostschool om daar iets aan te doen. Maar laat die kostschool nu net ook de plek zijn waar spoken wonen… Astrid is een kei in het maken van vrienden, zelfs al zijn die nieuwe vrienden spoken!

Fun, heerlijk ontspannende strip, die ook je eigen verbeelding aan het werk zet. De illustraties nemen je mee naar lang vervlogen glamourjaren, van kostscholen, nanny’s en butlers en rijke Amerikaanse families uit vorige eeuw. Het geheel heeft wel wat weg van een Hollywood film, en woorden als nostalgie en retro passen hier perfect. Astrid is een zalig eigenwijs, zelfingenomen en ondernemend personage. What’s  not to love?

Astrid IJskoud. Hoe je spoken verdrijft (Auteur en illustrator: Fabrice Parme – Matsuoka – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: