Elfmeisje en Raafjongen. Het griezelwoud

IMG_9963
credits foto Maaike Debels

Stap samen met ons de magische wereld van Elfmeisje en Raafjongen binnen.

Op een nacht ontmoeten Raaf en Elf elkaar. Het is geen vriendschap op het eerste gezicht, maar toch starten ze samen aan een avontuur doorheen het magische griezelwoud, op zoek naar de familie van Elfmeisje. Het wordt een spannende tocht, waar hun band enkel sterker door wordt en ze samen heel wat unieke, vreemde wezens tegekomen. Trollen, ogers, heksen… Elf en Raaf laten zich door niemand afschrikken.

Wat een fijn, feelgood verhaal is dit. Met een magische, sprookjesachtige toets voor de jongere fantasy liefhebbers. Wat telt is de nachtelijke tocht door het bos, het avontuur en de spanning. En humor is nooit ver weg. Een lekker lees-wegverhaal voor 10+, opgedeeld in korte, hapklare hoofdstukken en afgewisseld met toffe, ietwat duistere illustraties.

Elfmeisje en Raafjongen. Het griezelwoud (Auteur: Marcus Sedwick – Illustrator: Pete Williamson – Condor – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: