Zus & Broer

IMG_0592
credits foto Maaike Debels

Broer en Zus kunnen niet met én niet zonder elkaar. En toch lijken ze verrassend veel op elkaar.

In dit bijzonder grappig omkeerboek ontdek je een heel herkenbaar en fun voorleesverhaal. Broers zijn super vervelend, irritante aapjes zelfs. Zussen zijn stom, vervelende neushoorns eigenlijk. En toch… broers kunnen  ook een enorme fantasie hebben en zussen zijn heel goed in torens bouwen. Ze kunnen op elkaar rekenen, maken je aan het lachen en helpen je vooruit. Eigenlijk valt dat broer en zus zijn best mee, tot er een gloednieuw familielid erbij komt…

Een frisse, humoristische kijk op familieleven. Vanuit 2 verschillende perspectieven, die je ook letterlijk krijgt als je het boek omdraait. De illustraties barsten van de beweging en vrolijkheid. De personages krijgen dierlijke trekjes mee en dat is bijzonder expressief. Een speels en o zo herkenbaar toppertje.

Zus & Broer/Broer & Zus (Auteur en illustrator: Rocio Bonilla – De vier windstreken – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: