Audrey Hepburn

IMG_0584
credits foto Maaike Debels

Audrey Hepburn, stijlicoon én actrice én meteen ook de volgende titel in deze reeks, waar kleine meisjes uit de geschiedenis uitgroeien tot sterke vrouwen met grootse ideeën.

Over straffe madammen verschenen al heel wat boeken. Maar toen ik deze reeks biografieën voor het eerst in Londen tegenkwam een jaar geleden, kwam ik met een stapel schattige, straffe titels naar huis. Meteen verkocht was ik.  Meer dan blij was ik toen ik ontdekte dat vanaf nu ook Van klein tot GROOTS bij De Vier Windstreken een Nederlandse vertaling kreeg.

De Kleine Audrey droomde van ballerina of actrice worden. Haar droom werd werkelijkheid, ze geloofde in de kracht van roze, chocolade en kusjes. Maar ondanks haar sterrenstatus, vergat ze de kinderen in de wereld niet die honger hadden. Ze werd ambassadrice bij UNICEF en reisde de wereld rond.

De coverillustratie spreekt je meteen aan en neemt je mee in een pastelkleurige, vintage wereld van vorige eeuw. De glamour sprankelt van de kleurige, classy illustraties en neemt je mee naar het Hollywoodleven van de wereldberoemde actrice. Een inspirerend, sfeervol levensverhaal. Over vreugde en verdriet, dromen en de wereld verbeteren. Een inspiratie voor elke film, mode en boekenliefhebber, ongeacht hoe groot of klein die ook mogen zijn. Wonderlandbyalice tipt met stip!

In dezelfde reeks: Coco Chanel

Audrey Hepburn (Auteur: Isabel Sanchez Vegara – Illustrator: Amaia Arrazola – De Vier Windstreken – 2018)

 

2 gedachten over “Audrey Hepburn

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: