Dansje doen

Foto credits Maaike Debels

Je kan maar beter dansen in de regen dan wachten tot de storm overgaat. Laat deze Pinterest spreuk nu precies de verhaallijn van dit schattige prentenboek vertellen!

De klas van Zwaantje gaat binnen dansen, want buiten stormt het. Zwaantje kan op haar tenen dansen, maar de andere dieren willen allemaal iets anders: tapdansen, heel hoog springen… En dat kan, het maakt niet uit hoe je danst, alles mag. En als Zwaantje buiten in de regen pirouettes staat te maken, heeft ze plots toch een heleboel vriendjes…

Een bijzonder schattig dierenverhaal over hoe iedereen uniek is op zijn manier. En dat je de dag best plukt, en geniet. Dansen in de regen is veel beter dan zitten wachten op de zon, niet? Maar de verhaallijn waar de allerkleinsten het meest van genieten, is die van de vrolijke dansjes en buitelingen. Want dat doen ze zelf ook het allerliefste. Lieve, fijne tekeningen in zachte kleuren, gevarieerde pagina’s en een zoet verhaal…

Dansje doen (Auteur en illustrator: Frédéric Stehr – Leopold – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: