Ella het swingende eendje

IMG_9964
credits foto Maaike Debels

Wat is er leuker dan swingend, dansend en zingend door het leven stappen? Wonderlandbyalice leest samen met jou het vrolijke prentenboek Ella, het swingende eendje.

Meteen bij haar geboorte is het duidelijk. Eendje Ella is compleet anders dan haar broers en zusjes, ze brult zelfs luider dan de andere 6 kuikens bij elkaar. Ella houdt van snatteren en waggelt altijd uit de rij. En als ze wat groter is, gaat Ella op zoek naar iemand waarmee ze kan zingen. Maar daar hebben Duif en de 8 kikkertjes geen oren naar. Tot ze Dizzie het kleine zwaantje ontmoet.  Samen toeteren ze erop los…

Het schattigste verhaal over de kracht van vriendschap en de liefde voor muziek. Een soort muzikale variant op het sprookje van het lelijk eendje zelfs. Het toont kinderen dat het best ok is om anders te zijn en uit de maat te stappen. De vrolijke illustraties met geel en groen als kernkleuren tonen een veilige, maar happy dierenwereld op en om het meer. Ubercute, met heel gevarieerde scènes. Die schattige Ella wil je gewoon knuffelen!

Ella, het swingende eendje (Auteur: Suzan Overmeer – Illustrator: Myriam Berenschot- Clavis – 2018)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: