Dat is niet mijn eenhoorn

IMG_8855
credits foto Maaike Debels

Ook voor de allerkleinste fans van regenboogmagie, glitter en eenhoorns is er nu een mega-schattig voel- en kartonboek: Dat is niet mijn eenhoorn!

Dit schattige voelboek is niet alleen het perfecte cadeau, het is ook een voorleestopper voor je peuter. Ik herinner me een variant op dit boek met een konijntje, dat we bijna stuk lazen toen mijn zoon er 2 was. Het concept is en blijft top!

Samen met je peuter ga je op zoek naar de juiste eenhoorn. En elke eenhoorn die passeert is niet de juiste, want telkens is er iets mis. Te zachte oren, hobbelige hoeven, harige staart, gladde vleugels…  Tot die juiste eenhoorn met een schitterende hoorn passeert!  Het leuke is dat je de woorden in het boek ook meteen aan een heuse test kan onderwerpen. Want je kan  zelf voelen of dat wel klopt.  Je kleintje ontwikkelt tast en taal in één klap.

De illustraties zijn rechtoe-rechtaan, met felle kleuren en dikke zwarte omlijning. Vrolijk en lief tegelijk.  De kers op de taal is een echte knuffel eenhoorn in een mooie box, die veel hartjes zal doen smelten…

Dat is niet mijn eenhoorn (Usborne voelboekje – 2018)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: