Mary Poppins

IMG_9943.JPG

Mary Poppins is helemaal terug. De nieuwe Disney film, merchandising, remakes en heruitgaves. Laat Wonderlandbyalice helemaal dol zijn op deze supercalifragilisticexpialidocious nanny! En nog meer op de heruitgave van het boek van Pamela Lyndon Travers door Ploegsma.

De Australische P.L. Travers woonde in Engeland toen ze wereldberoemd werd door haar boeken over het magische kindermeisje Mary Poppins – eigenlijk door de verfiming ervan door Walt Disney Studio in 1964 😉 Met de hernieuwde aandacht voor het boeken- en filmpersonage, lijkt het maar logisch dat een nieuwe editie van het oorspronkelijke boek op de markt komt. En gelukkig maar, want klassiekers als deze verdienen het eeuwige boekenleven.

Mary Poppins komt met de oostenwind. Ze komt letterlijk aanwaaien in de Kersenboomlaan bij het gezin Banks. De nanny wint al snel de harten van Jane en Michael, John en Barbara, brengt magie in het huis binnen… Ze is recht voor de raap, streng maar ook ontzettelijk lief. Ze kan met dieren praten en heeft een grote tas waar ze vanalles uit tevoorschijn haalt. Het wordt een unieke, magische tijd voor de familie Banks.

Deze heruitgave, met stofwikkel en leeslint, is een mooi kado voor liefhebbers van fantasie en gezelligheid. De illustraties van Geertje Aalders zijn een knappe aanvulling bij deze warme klassieker, uniek en heel bijzonder, want met de hand geknipt! Een ongelooflijke zin voor detail en sfeer…

Nog een Mary Poppins boek? Op reis met Mary Poppins

Mary Poppins (Auteur: P.L. Travers – Illustrator: Geertje Aalders – Ploegsma – 2018)download (2).jpg

 

2 gedachten over “Mary Poppins

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: