Mijn unicorn doeboek

IMG_8451
foto credits Maaike Debels

Wie houdt niet van die magische mythische wezens vol regenboogkleuren? Gelukkig zijn eenhoorns in boekenland niet zo zeldzaam als in het echt… Wonderlandbyalice is een echte unicorn-lover, valt dat op?

Met dit doeboek hou je je kid wel even zoet. Knallend roze, met glitter op de cover: een uitnodiging voor meer dan 50 spelletjes (domino, tellen, zoek de verschillen), kleurplaten, puzzels (ja zelfs woordzoekers) en knutselideeën.

Wat is jouw unicorn-naam, maak een heuse eenhoornslinger of bladwijzer, kleur de getalen, vind je weg in het regenboogdoolhof. Ga aan de slag, en laat de magie in jezelf wakker worden. Flamingo’s en lama’s, step aside. De unicorn is nog niet out! Zijne kleurige hoogheid betovert vast ook jouw kids vanaf 5 jaar!

Mijn unicorn doeboek (Creatief – Karakter – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: