De grote dierenatlas

IMG_8848
credits foto Maaike Debels

De wereld rond, op zoek naar de dieren op elk continent. Dat kan in deze unieke Grote dierenatlas. En hou je ipad maar bij de hand. Want die komt ook nog van pas!

Bijna elk jaar verschijnt er wel een nieuwe dierenatlas. Wat maakt deze dan zo bijzonder? Een wereldreis in het dierenrijk is altijd boeiend. Meer dan 500 dierensoorten leer je in dit boek kennen, met leuke weetjes over hoe ze bestaan, wonen, eten. Maar wat dit boek nog unieker maakt, is de combinatie van boek en app. Met de bijhorende app op je tablet op telefoon komen de dieren in dit boek los van de illustraties en komen ze echt tot leven in korte filmpjes. Je zweeft met je tablet over de pagina’s en bij elke rode bol hoort een real-life dierenfilmpje. Als dat geen edutainment is…

Met grote kaarten waarop dieren staan afgebeeld, een overzichtelijke inhoudstafel en register in de omkadering duidelijk gezet. Een groot vierkant formaat laat de illustraties   goed tot hun recht komen. en als je twijfelt of de illustraties levensecht zijn, dan kijk je toch even met de  app ter controle?  Leuk cadeau voor dierenvrienden en weetjeslovers.

De grote dierenatlas (Van Holkema & Warendorf – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: