Girls Only

IMG_8452
credits foto Maaike Debels

Een van de populairste meisjesreeksen vandaag, Girls Only, houdt het niet enkel bij boeken. Nee, heuse pyjamafeestjes en zelfs spel- en doeboxen om die saaie middagen te vullen met toffe momenten met je beste vriendinnen.

Mode en vriendinnen, dat hebben meisjes nodig voor een middagje lachen, kletsen en creatief bezig zijn. En daar helpen deze twee nieuwe uitgaven graag een handje aan mee: het doeboek #OOTD en de doebox #Pimpjeshirt.

#OOTD. Een boek vol outfits om zelf te stylen (Standaard Uitgeverij – 2018)

In dit toffe doeboek kan je zelf als modeontwerper aan de slag en stel je zelf je Outfit of the Day samen. Echte fashionqueen of liever urban chic? Je kiest het zelf.

Je kiest op de eerste pagina’s de kledingstukken uit die je wil gebruiken (van rok, broek, kleedje over schoenen en accessoires). Er zijn maar liefst 200 sjablonen. Daarna kan je aan de slag op de invulpagina’s en begin je je outfit over te tekenen. Vergeet het kapsel niet! En kleur je outfit in met de hipste kleurencombo’s. (Je kan je creatie ook altijd showen en sharen op instagram met #ootd #forgirlsonly).

Mix, match, style en share naar hartelust.

#Pimpjeshirt (Standaard Uitgeverij – 2018)

Deze doebox haalt de fashion queen in je boven. Met de accessoires kan je je eigen tshirt designen en pimpen. Strijkapplicaties, buttons, textielstiften en sjablonen. Laat je creativiteit vrij…

Zo ben je een middag een heuse fashion designer en maak je je coolste, chicste of liefste t-shirts voor jezelf (en je vriendinnen natuurlijk).

Meer Girls Only? Girls only: Ellen en No – For Girls Only: Waarheid, durven of doen? – Slaapfeestbox – Het dagboek van Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: