Circus met Cijfers

d626604e-d258-4524-a6c4-6a53c1941e60
credits foto Maaike Debels

Cijfers leren herkennen, tellen en rekenen is niet altijd makkelijk. Dit grappige zoekboek helpt kleuters goed op weg daarmee.

Dit grote kartonboek laat kleintjes op een heel speelse en kleurige manier kennis maken met de cijfers van 0 tem 9. Een klein muisje neemt je mee naar een circus waar allerlei cijfers de acrobaten zijn. Op elke dubbele pagina komt er een groot cijferartiest bij. Achter meer dan 50 flapjes schuilen daarnaast nog eens zoek, reken en telopdrachtjes. In welke bloempot staat 1 bloem, hoeveel sterren tel je op het bord, wat doet de 6,…

Op een heel ongedwongen, intuitieve manier zijn kinderen ook echt met cijfers bezig. Ze leren zonder het te beseffen, in een heel origineel kader. De circuswereld spreekt tot de verbeelding, er is actie, magie en kleur. En dat straalt hier ook van de pagina’s. In hele zachte, grafische tekeningen in basiskleuren komen de cijfers en hun acts goed tot hun recht. Samen aftellen tot je mag beginnen lezen, zoeken en tellen?

Circus met Cijfers (Auteur: Sylvie Misslin- Illustrator: Steffie Brocoli – De Eenhoorn – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: