Fiep in de natuur

IMG_8453
credits foto Maaike Debels

Deze handige natuurgids roept je naar buiten. Fiep in de natuur wil je zo veel mogelijk moois uit de natuur laten ontdekken.

Dit kleine glazende gidsje gaat de vier seizoenen af. Het maakt de speurneus in je wakker en daagt je uit om op zoek te naar gaan bijzondere beesten, zingende vogels, monsterachtige kriebeldieren en zo veel meer. Want buiten is het beter!

Ga op minisafari (of zelfs nachtsafari), doe een geurquiz, praat met vogels, verzamel schelpen, word hulpboswachter, strandjutter of dierendetective, speel paddenstoelenbingo of speur naar sneeuwsporen. Elk seizoen leert je iets nieuws. En je ontmoet heel interessante personen onderweg: een aantal boswachters stellen zichzelf aan je voor.

Frisse, eigentijdse vormgeving. Goede mix van foto en grappige illustraties van Nederlandse bekendste illustratice Fiep Westendorp. Hapklare, op maat van kinderen geschreven tips, feiten, interviews en spelletjes. Alles komt wonderwel mooi samen in deze coole, interessante gids voor jongere dieren- en natuurliefhebbers.

Fiep in de natuur (Auteur: Jan Paul Schutten – Illustrator: Fiep Westendorp – Querido – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: