Yoga kids

IMG_8450
credits foto Maaike Debels

Het zijn drukke dagen voor onze kids (niet enkel voor ons). School, sport, vrienden, muziek, hobbies… Echt ontspannen en relaxen is er niet vaak bij. Of toch? Met Yoga kids!

In dit prentenboek worden op een heel speelse manier een aantal yogahoudingen voor thuis of op school aangeleerd. En ze zijn perfect voor jonge kinderen en hun familie. Want yoga kan je overal: al spelend in de tuin, voor de tv, ja zelfs in bad.

De kids uit de yogaklas tonen graag wat ze kunnen. George kan goed rechtop zitten, Honey tikt haar neus aan met haar teentjes, Rex toont de neerwaartse hond en Prakash stretcht met zijn oma. Na een hectische dag, om rustig in slaap te kunnen vallen. Samen met je broertje, je hond of je oma. Yoga is overal, en jij kan het ook makkelijk doen, in je eigen omgeving, met jouw familie. Dit boek wil geen handboek zijn, maar toont je spelenderwijs hoe je eraan begint aan de hand van enkele personages en situaties. Je coördinatie, gezondheid en good mood zal er sowieso op vooruit gaan. Hop, strekken, rekken en adem diep in. Yoga is ook voor jouw kids.

Yoga kids (Auteur: Fearne Cotton – Illustrator: Sheena Dempsey – Witte Leeuw – 2018)

2 gedachten over “Yoga kids

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: