Fiep in tegenstellingen

IMG_8445.JPG
credits foto Maaike Debels

De illustraties van Fiep Westendorp zijn ook nu nog een bron van inspiratie. Nieuwe generaties kinderen leren nog steeds kennis maken met de heel eigen, vrolijke en guitige illustratiestijl van een van Nederland’s populairste illustratrices. Nieuwe kartonboekjes als Fiep in tegenstellingen bundelen een set van haar tekeningen, dit keer in het thema van opposites attract.

Zomer, winter. Vies, lekker. Water, vuur. dag, nacht. Op, onder… Een super dankbaar topic voor een stevig kartonboekje. Want het leert de allerkleinsten begrippen, voorwerpen en verhoudingen. Ruimtelijk inzicht, tijdsbesef, beweging, volume… Moeilijke begrippen die begrijpbaar voor kleintje worden dankzij humoristische en kleurige pentekeningen. Een beetje ondeugende, vooral grappige en uiterst toffe selectie van Fiep-illustraties. Een leerrijk en superleuk kartonboekje waarvan je kleintje spontaan gaat benoemen én lachen.

Fiep in tegenstellingen (Illustrator: Fiep Westendorp – Querido – 2018)

Een gedachte over “Fiep in tegenstellingen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: