Life Hacks voor kids

IMG_8009.jpg

Life hacks zijn slimme ideetjes die je leven simpeler en makkelijker maken. YouTube staat er vol van! ‘Life Hacks voor kids’ zijn meer dan 125 tips voor kinderen om hun leven een stuk simpeler maken!  Geheime trucs en creatieve ideekes die gaan van betere wifi krijgen, de strakste high five doen, veters handig strikken tot pannenkoeken bakken zonder knoeien.

Een pocketboek vol toffe, eigentijdse en eenvoudige tips, in een overzichtelijke, coole en kleurige lay-out én met duidelijke foto’s. Down-to-earth advies en herkenbare trucjes genoeg. Hoe maak je een leuke lamp als je kampeert, maak je eigen tablethouder, sneller je boterham smeren, met stokjes leren eten, of chips beter bewaren. Je papa en mama kunnen er ook nog uit leren 😉

Life hacks voor ouders?

Life Hacks voor kids (Auteurs: Raymond Krul & Jasmijn Stegeman – Condor – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: