Tom Groot: Dog Zombies voor altijd

IMG_7984

Deze week heeft Wonderlandbyalice een heel enthousiaste gastblogger op bezoek. Ella is een grote fan van lezen, en ze bekeek de nieuwste titel uit de reeks over Tom Groot: Dog zombies voor altijd. Geniet van haar creatief review!

IMG_7997.jpg

Dog zombies is een topband, maar mikken om de beste band ter wereld te worden, is ook niet slecht, vindt Tom 😉  Hij heeft een briljant plan daarvoor opgesteld:  Dog zombies moet meer hits produceren, de krant moet worden benaderd, en er moet een muziekvideo komen. O ja, en Delia moet af en toe flink worden gepest! En dat is niet zo makkelijk als je ’s nachts door je nieuwe huisdier wordt wakker gehouden.

Toms dagboek vol grappige, herkenbare avonturen en lollige tekeningetjes is een instant hit. De vlotte vertelstijl, humor en luchtige illustraties in de Loser en Boomhut- traditie doen ook hier hun ding. Voor wie graag veel én snel leest!

Tom Groot: Dog zombies voor altijd! (Auteur en illustrator: Liz Pichon – Gottmer – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: