WK koorts: Groot weetjesboek over voetbal

IMG_7173.jpg

Wonderlandbyalice is helemaal klaar voor het WK voetbal. We deden zelfs al wat boekenresearch voor al die kleine en grote voetbalfans! Het Groot weetjesboek over voetbal is een zalig, compleet informatief boek voor kleine voetballiefhebbers.

In 5 overzichtelijke hoofdstukken kom je alles te weten over je favoriete sport: een algemene intro over het spel, clubs, trainingen en outfits; posities op het veld; het verloop van een wedstrijd, de competities en een aantal handige geheugensteuntjes (spelregels, trefwoorden, legendarische spelers). Als je dit boek uit hebt, ken je werkelijk alle ins en outs en ben je een echte voetbalkenner!

Tof is ook de mogelijkheid om jezelf te testen op het einde van elk hoofdstuk (Speel je mee?) en het feit dat nieuwe woorden duidelijk worden aangegeven en uitgelegd. Kudos aan de samensteller van dit weetjesboek. Het boek is bestemd voor beginnende voetballertjes en bombardeert je niet met een veelheid aan tekst. Met de hulp van grappige, herkenbare illustraties; schema’s, kaarten worden begrippen, spelopstellingen enzo heel duidelijk en eenvoudig uiteen gezet. Zelf ben ik een echt typisch meisje, met bitter weinig voetbalkennis, maar met dit boek lijk ik een echt pro. Aantrekkelijk, speels en duidelijk: precies zoals een weetjesboek hoort te zijn!

Groot weetjesboek over voetbal (Van Halewyck – 2018)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: