Muis gaat naar een bruiloft

IMG_6546.jpg
credits foto Maaike Debels

Wonderlandbyalice houdt van Muis van Lucy Cousins. En Muis kan niet vaak genoeg op bezoek komen. De populaire, internationale boekenfiguur neemt ons deze keer mee naar een bruiloft. Voor heel jonge kinderen een sprookjesachtig evenement, waar ze zeker door betoverd zullen zijn.

Dit prentenboek, in relatief klein oblong formaat, is een eenvoudig voorleesverhaal dat zich perfect leent om samen te lezen met je kind. Muis is samen met haar vrienden uitgenodigd voor de bruiloft van Struisvogel en Pinguïn. Het wordt een dag vol plezier en verrassingen, in hun mooiste outfit. Van de huwelijksgeloften, de bruidstaart tot het dansfeest. Het wordt een wonderlijke dag, en meteen is dit ook de eerste kennismaking van peuters en kleuters met het magisch, feestelijke van een huwelijk.

Muis en haar rits dierenvrienden geven de jonge lezers een open blik op de wereld, leert hen heel alledaagse zaken, maar neemt hen ook mee naar unieke plekken en evenementen. Met Muis ontdek je heel wat! De felle gekleurde, duidelijk omlijnde illustraties, de eenvoudige plots en de lieve, innemende hoofdpersonages blijven top.

Meer reviews van Muis? Muis gaat naar de boekenwinkel – De boot van Muis – Muis gaat vliegen –  Muis’ placematkleurboek  – Het allerleukste voorleesboek van Muis

Muis gaat naar een bruiloft (Auteur en illustrator: Lucy Cousins – Leopold – 2018)

2 gedachten over “Muis gaat naar een bruiloft

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: