Beyond: De Grown-ass Vrouwenclub

IMG_6898

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je… Grown-ass Vrouwenclub!

Wat is ... een cool verzamelboek voor meisjes die kick-ass, grown-ass vrouwen willen worden. Beloon jezelf met de stickers uit dit boek telkens je iets strafs bereikt hebt. Er zijn medailles voor vanalles en nog wat: voor luisterend oor zijn, voor daten, voor goed investeren, voor me-time, voor je auto onderhouden, voor het stellen van grote doelen of charmant blijven bij onbeschofte vragen.

Voor wie… wie zegt dat grote meisjes niet van stickers houden? Heb je een extra motivatie nodig om aan jezelf te werken? Of je nu glamour madam, stoere chick, lieve mama, de leukste vriendin, sexy partner of toffe collega bent. Voor elke vrouw die aan de slag wil om mijlpalen te bereiken. Word je eigen cheerleader!

Waarom… met dit coole zakboek kan je de wereld aan. Het motiveert om aan jezelf te werken, om je levensstijl in vraag te stellen, om als straffe madam in het leven te durven staan. Stap per stap, medailles verdien je niet op één dag he! Geef je leven kleur, pit en glamour. Leer van jezelf te houden. Hop, aan de slag, tijd om die eerste sticker binnen te halen.

De Grown-ass Vrouwenclub (Illustrator: Lydia Ortis – MUS – BBNC – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: