Eikenbosverhalen

IMG_6053.jpg
credits foto Maaike Debels

 

Vriendjes van de Gruffalo? Die willen we bij Wonderlandbyalice wel ontmoeten. Want de dieren uit het Eikenbos, de helden in deze leerrijke kartonboekjes, zijn van dezelfde hand van Julia Donaldson en Axel Scheffler.

Eerder verschenen al een aantal kartonnen flapboekjes met avonturen van Vos, Konijn, Beer en Varken. In deze twee nieuwste titels leren de allerkleinsten tellen en kleuren benoemen. Leren wordt een spel dankzij deze stevige, eerste informatieve boekjes.

Met sfeervolle, humoristische illustraties van Axel Scheffler scoor je altijd. Ze zitten vol detail, actie en emotie. Ze lijken soms wat op een strip en zijn vooral heel toegankelijk, origineel en leuk! De dieren zijn heel toegankelijk, net mensen. Links staat het kleur of het getal, rechts een illustratie met meer detail waar je peuter in kan aanwijzen en zoeken of tellen. Die nieuwe favoriete vriendjes, daar steek je wat van op!

Eikenbosverhalen. Tellen/Kleuren (Gebaseerd op verhalen van Julia Donaldson en Axel Scheffler – Lemniscaat – 2017)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: