Het allerleukste voorleesboek van Muis

IMG_6050

Urenlang voorleesplezier met deze speelse bundel vol favoriete Muis-verhalen. Ga samen met Muis in bad. Trek naar de kermis. Of maak limonade of koekjes. Samen met Muis en haar vriendenopruimen of boodschappen doen is leuker.

Lucy Cousins, bedenker en illustrator, introduceerde Muis meer dan 25 jaar geleden. De stoere muis en haar dierenvriendjes beleven heel wat herkenbare avonturen: van naar de zee of de kermis gaan, tot koken of leren fietsen. Het inlevingsvermogen in de personages is wonderlijk groot en de meeste titels (of het nu karton of badboekjes of prentenboeken of doeboekjes zijn) leren jonge kinderen ook vaak wat bij (tellen, kleuren, vormen). Kinderen zijn dol op de eenvoudige, toegankelijke verhaallijnen en de felle illustraties in primaire kleuren en duidelijke omlijning. Deze voorleesbundel met een selectie van 6 eerder verschenen prentenboeken is ook nu weer een schot in de roos.

Wedden dat je na één verhaaltje niet mag ophouden met voorlezen? Je peuter zal smullen van de leuke, paginagrote illustraties en de simpele, leerrijke en onderhoudende verhalen. En de bewegende cover, daar scoor je zeker ook mee!

Meer reviews van Muis? Muis gaat naar de boekenwinkel – De boot van MuisMuis gaat vliegen –  Muis’ placematkleurboek 

Het allerleukste voorleesboek van Muis (Auteur en illustrator: Lucy Cousins – Leopold – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: