Beyond: Glam nails

IMG_6147.JPG

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je… Glam ❤ nails!

Wat is ... een supermooie handleiding die je alles vertelt over nail art, hoe je er zelf aan kan beginnen, wat je nodig hebt, welke technieken er zijn en je massa’s (maar liefst 30!) originele voorbeelden toont (en die ook stap voor stap uitlegt).

Voor wie… coole meisjes (klein en groot), fashionista’s, kleurenlovers, creatieve zielen, nail art fans, glam at heart dames!

Waarom… met dit knap vormgegeven boek kan je zo aan de slag, het geeft je leven kleur, vrolijkt je dag, je look en jezelf op! Het geeft een boost aan je creativiteit en vervult je zin naar sparkles en glamour! Je leert van jezelf houden. En ja, buiten de lijntje kleuren mag… #makeityourownstory

https://www.glamatheart.com/

Glam nails (Auteur: Elfi De Bruyn – SU books – 2018)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: